Theta iscjeljivanje

ThetaHealing® je jedan od najčudesnijih i najmoćnijih načina iscjeljivanja, samospoznaje i duhovnosti. Kroz jednostavnu kratku meditaciju postižemo theta stanje svijesti te se s lakoćom povezujemo sa Stvoriteljem, Izvorom, najvišom mogućom Svijesti koja nas iscjeljuje.

bigstock-Balance-Spa-Wellness-Concept-90629276

Osobni tretmani

Želite li osobno iskusiti tretmani Theta iscjeljivanja?

Imate li emotivnih, mentalnih, duhovnih pitanja ili blokada, fizičkih, zdravstvenih problema? Osobni tretman je odlična prilika da se upoznate sa ovom prirodnom iscjeljujućom tehnikom. Kroz osobni tretman brzo otpuštamo vaše podsvjesne blokade, koje utječu na vaš zivot. Na lagan način, brzo mijenjamo svoja ograničenja i kroz ljubav i samospoznaju kreiramo sve aspekte svog života nabolje.

Dogovori termin
Picture-135

Tretmani na daljinu

Želite li iskusiti tretman dok se nalazite u ugodnom ambijentu svoga doma, iskusite tretman putem telefona ili Skypea ukoliko živite izvan Hrvatske. Putem maila zakažite svoj tretman, navedite ime, broj telefona i termine koji bi vam odgovarali soul.centar@gmail.com

http://www.skype.com/intl/en-us/get-skype/on-your-computer/windows/downloading/

Dogovori termin
Depositphotos_8139843_s-2015

Rad s djecom

Ima li vaše dijete problema sa prilagodbom na okolinu, školu, poremećaj pažnje ili bilo kakvih neriješenih pitanja. Ovo je odlična prilika da to promijenimo. Tretmani s djecom traju kraće, jer ona brže reagiraju na iscjeljivanje.

Dogovori termin
Picture-153

Regresija

U regresiju kroz Theta iscjeljivanje odlazimo s namjerom. Ukoliko želite saznati što je uzrok vaših naoko nerazumnih strahova, kad želite dobiti duhovno vodstvo, želite odgovore na svoja postavljena pitanja, kad želite vidjeti koliko ste puta već živjeli sa svojom srodnom dušom ili naprosto želite iskusiti ovu nadasve sigurnu i opuštajuću regresivnu metodu. U tretmanu odlazite u najvažnija 2-3 bivša života, slike i osjećaji su vrlo jasni. Dobivate odgovore na pitanja. Pritom ne gubite svijest o sebi. Na kraju doživljavate proces emocionalnog i duhovnog pročišćenja, nakon kojeg se vraćamo u sadašnji trenutak.

Dogovori termin
IMG_3768

Iscjeljivanje životinja

Ima li vaš kućni ljubimac zdravstvenih problema? Ili se ne može prilagoditi na vaš svakodnevni ritam ili okoliš? Ovo je odlična prilika da to izmjenite..
Iscjeljivanje životinja traje kraće, jer ona brže reagiraju.

Dogovori termin
stan

Energetsko čišćenje prostora

Energetsko čišćenje prostora potrebno je gotovo svakom domu, poslovnom prostoru, zemljištu. Svaka kuća, stan, zemljište, predmet, ukras, nakit u vašem prostoru nosi memoriju od trenutka svog nastajanja pa sve do danas. Mnogo ste puta i sami osjetili kako se na nekim mjestima ili u prostorima osjećate ugodno i opušteno, a s drugih bi najradije pobjegli glavom bez obzira. Pročišćenjem prostora i njegovim reprogramiranjem dovodimo one energije koje će vam omogućavati sklad, laku komunikaciju, ljubav, radost, zadovoljstvo, blagostanje…. Sve ono što želimo prizvati u svoj život.

Dogovori termin