Tesla metamorfoza

Tesla metamorfoza – metoda iscjeljivanja pomoću koje dovodimo frekvenciju svjetlosti ljudskog tijela u savršen balans. Svaka bolest, bilo da se manifestira na fizičkom, mentalnom ili emocionalnom aspektu, rezultat je poremećaja balansa životne sile unutar tijela koja je vidljiva kao frekvencija svjetlosti.

bigstock-abstract-texture-light-bokeh--91249028

Tesla metamorfoza

Tesla metamorfoza – metoda iscjeljivanja pomoću koje dovodimo frekvenciju svjetlosti ljudskog tijela u savršen balans. Svaka bolest, bilo da se manifestira na fizičkom, mentalnom ili emocionalnom aspektu, rezultat je poremećaja balansa životne sile unutar tijela koja je vidljiva kao frekvencija svjetlosti. Kada se ponovo uspostavi optimalna frekvencija svjetlosti, nastaje iscjeljenje odnosno zdravlje na svim nivoima našeg postojanja.
Iscjeljenja u većini slučajeva nastupaju brzo. Preporučujemo tri seanse, jer su najčešće te tri seanse dovoljne.
Više o svemu možete saznati na www.teslametamorphosis.com

Dogovori termin
P1010124

Tesla metamorfoza svjetlosnog tijela

Tesla metamorfoza svjetlosnog tijela služi za vaš osobni spiritualni, mentalni i emotivni razvoj, kroz evoluciju svijesti, rekonstrukciju originalnih 13 DNK uzvojnica i usklađivanje frekvencije DNK čovjeka sa frekvencijom planete Zemlje i Univerzuma, kao i kroz uspostavljanje savršenog balansa svijetlosti koji će probuditi svjetlosno biće u nama.

Ovaj postupak se radi jednom u životu i nastavlja činiti promjene u vama do kraja života, uspostavljajući zdravu relaciju sa vlastitim Ja i sa Stvoriteljem. Obavlja se u dvije seanse u dva uzastopna dana (razmak ne smije biti veći od 48 sati).

www.TeslaMetamorphosis.com

Dogovori termin