Draga Ksenija hvala ti na prekrasnom iskustvu. Nisam pojma imala da bi bilo koji učitelj mogao biti poput tebe. Noćas sam sanjala i san, ja sam bila putnik u avionu, ti stjuardesa, a On je sjedio za upravljačem. I točno tako sam te doživjela, i od svih učitelja koje sam srela ni na kraj pameti mi nije bilo da ijedan može biti takav i na takav način podučavati. Hvala ti na toj slobodi, podršci, vodstvu i učenju koje nisam mogla niti pojmiti da postoji. Nemam ni riječi da izrazim neke stvari, ali osjećam veliki blagoslov i zahvalnost i ima tu svega tek načetog ali jedno znam. ZNAM da će mi ovo promijeniti život. Hvala ti. :)

 

Dajana Mar

Draga moja Ksenija, Prepoznao sam Thetu kao jako moćnu tehniku zahvaljujuci Vama (tebi :)) Imam danas nekih nesigurnosti,uzburkanih emocija ali nadam se da će i to uskoro nestati. :) 

 

Ivan P.

Godinama sam se mučila sa teskim depresijama koje su se smjenivale sa anksioznim stanjima. Ne znam što ste mi uradili, ali već se nakon prve terapije osjećam osjetno bolje. Vratili ste mi moj život, neizmjerna vam hvala. 

 

Iva Bručić

Za mene je ovo potpuno novo iskustvo. Kao da ranije nisam osjetila takvu čistu energiju, a opet kao da je dio mene. Širenje svijesti je došlo u pravi trenutak jer prije mi nije odgovaralo. Sad kao da je puno dublje, jače, trenutno! Jako sam sretna i zahvalna na tom učenju, iskustvu i ljubavi. Za mene je svaki tvoj seminar ispunjenje svake moje stanice… hvala ti! Sad.. obično kad sve završi osjećam olakšanje, mir. Blagoslovljena da mogu i znam raditi na sebi. A još posebno zahvalna što imam i supruga pa uzajamno radimo. Hvala Stvoritelju što mi te poslao! zagrljaj!

 

Maja Pandža Solomun

Draga Ksenija, sve što želim, još jednom, reći je hvala ti na svemu… nakon ovog vikenda i nakon svih tih pozitivnih energija i pristupa osjećam se kao malo dijete koje je tek otvorilo oči i ne zna ni za što drugo osim bit sretno i veselit se, ne poznaje ništa osim ljubavi, kao da sam tek rođena i jedva čekam krenuti u novi dan i nove doživljaje :) seminar mi je dao potpuno nov pristup theti i prakticiranju, potpuno novi pogled na sve dosad i neopisivu želju da hodam okolo i jednostavno budem happy… jer je jednostavno! :o) Svaka čast na trudu, novim otkrićima i prenošenju potpunog novog pogleda na život!! Bez teksta sam od osjećaja koji su me preplavili!! puseeee

 

Ana Majkić

Mene je tečaj, zapravo, naše druženje totalno promijenilo, naravno na svemirski bolje. To znači da mi se sve uskovitlalo, od emocija, misli, događaja, jednostavno, sve se odvijalo jako brzo, sistematski i konkretno, tako da iako si malo zbunjen, jasno osjećaš da ti se događaju bitne promjene koje ti život znače! Nakon tečaja imala sam glavobolje koje sam radom uspješno uklonila, bila sam svjesna zašto me boli glava. Istina je da radeći na drugima radiš na sebi, upravo ono što i tebi treba, može li bolje? Pomogla sam svojim ukućanima, zapravo, znamo tko je pomogao, mogu samo reći da je božanski lijepo plakati od sreće.  Ja se Tebi zahvaljujem na ljubavi, energiji, razumijevanju i svemu dobrom koje nesebično daješ i dijeliš samom i drugima! Kako bi ja rekla, Bogu hvala, amen.

 

Renata C.T.

Theta tretmani su od mene napravili novu i bolju osobu.  Riješila sam stare traume vezane za smrt oca i težak ljubavni prekid i rastanak (separacijske strahove). Oslobodila sam se osjećaja krivnje, koji je uglavnom izvirao iz mog osjećaja inferiornosti u svakoj situaciji kada bih shvatila da sam drugačija od drugih, a pogotovo kad se to tiče nekog profila moje ličnosti koja nije osobito društveno prihvatljiva.  Tretmani su mi pomogli da riješim prekomjerno uživanje alkohola. Danas na budućnost više ne gledam kao na nešto čega bih se trebala plašiti, već se radujem svakom novom danu. Smirenija sam, nemam više problema sa spavanjem, tjeskobu i depresiju više gotovo i ne osjećam. Naučila sam prihvatiti samu sebe i ne osjećati se loše zbog svega što čini moju ličnost. I što je za mene vrlo bitno, sve moje “crnjake” i drame, kojima sam sklona, naučila sam bagatelizirati i ne pridavati im pažnju kada i ako se pojave. Mogu reći da je ovo najbolja stvar koju sam si mogla priuštiti, jer se kratkom roku ovim tretmanima učini čudo. Što, u mom slučaju, psihoterapija ni nakon 2 godine nije uspjela. Ni približno.

 

Barbara 36

Ubrzo nakon tog prvog pozitivnog iskustva uslijedio mi je i prvi Theta tretman… Ako je Ajurvedsko bilo Božanstveno, ovo je bilo neopisivo. Ne znam kako bih drugačije mogao i zamisliti ili pokušati definirati holistički pristup iscjeljivanju? Već nakon prvog tretmana osjetio sam veliko olakšanje i promjene na svim nivoima svoga bića, a i odmah vidio rezultate na fizičkom nivou. Kroz svaki novi tretman iscjeljenje se nastavljalo i produbljivalo naizgled zapanjujućom lakoćom i preciznošću, uz veličanstvene rezultate. Kvaliteta moga života podignuta je na novu, višu razinu. Tijekom tih tretmana shvatio sam i prihvatio činjenicu da je zdravlje i dobrobit svakog nivoa moga bića kontinuiran i stalan razvoj svih njih zajedno i od tada tako i živim. Nakon svega, jedino mogu zaključiti: Tko ne iskusi ove tretmane propušta jedinstvenu priliku iscjeljenja cijelog svog bića. Zauvijek ću ostati zahvalan što su Ksenija i Soul centar ušli u moj život. Hvala ti!!

 

Niks 

Soul centar, zapravo Kseniju posjećuje moja cijela obitelj. Intezivno se družimo već nekoliko godina. Teško je opisati riječima što se sve promijenilo, naravno na bolje, pokrenulo i izbrisalo tokom naših druženja. Možda reći da se izbrisalo sve što je predstavljalo kočnicu mome životu i sreći, da se probudilo sve ono što je trebalo za krenuti dalje. Ksenija je naš “Anđelak” kako je mi od milja zovemo. Mislom da je time sve rečeno

 

Anamarija, 38

Sve je bilo u redu. Osim tog osjećaja u trbuhu. Grč. Strah. Podsjetio me na iščekivanje ispita iz matematike u osnovnoj školi. Samo sto ovaj nije odlazio mjesecima. Trebala sam donijeti veliku odluku. Ostaviti posao, život u Zagrebu, obitelj, dečka, a sve zbog odlaska u dalek grad za koji nisam bila sigurna sto je obećavao. Vrtila sam slike svih problema vezanih uz moj odlazak i one su bile jasne, šarene, stvarne, nudeći sve manje razloga za odlazak. Ono sto sam neprestano zaboravljala je da je London bio moj omiljeni grad od kada sam ga prvi puta vidjela sa 14 godina, da je magisterij bio nešto o čemu sam maštala od završetka fakulteta i da je osjećaj koji bi mi pružala kombinacija istog jednostavno nepobjediva. Ali, taj grč, te slike, ti strahovi. Kada sam već bila sigurna da bih mogla odustati od svega, jedne nedjelje sam tužna, ispijena, mršava i prestrašena hodala dijelom grada kojim nikada ne hodam srela prijateljicu koja se poput anđela pojavila i uputila me Kseniji. Već jedan tretman otjerao su grč. Kažem otjerao, jer sam osjećala kako nešto tvrdo, sklupčano, crno, izlazi iz mene, suprotno od lakoće i svjetlosti, koju osjećam sada… Pri spomen svake nesigurnosti i straha tresla sam se…polako se sve to crno otpuštalo i bila sam spremna. Kada sam prvi puta ugledala natpis svoga Sveučilišta i cijelim duhom i tijelom osjetila da sam u Londonu potekle su mi suze radosnice. Od tada se vrlo cesto sjetim kako sam blizu bila od odustajanja. Zbog straha koji je vise proizvod okoline, nego mene zamalo sam odustala od svoga osobnog rasta.

 

Ana, 26

…današnji užurbani način života, stres ali i sklonost ka prirodnim tehnikama dovela me do Ksenije na tretman iscjeljenja. Osim potrebe za iscjeljenjem emocija, oslobađanjem i otpuštanjem nekih nepotrebnih obrazaca koji su se nakupili tijekom života, a koji dosta utječu na moj sadašnji život, tu je bio i problem bolne kralježnice. Nakon tretmana iscjeljenja koji je vodila Ksenija, ono prvo što mi je donijelo olakšanje je to da sam mogla normalno sjediti, hodati i ustajati se bez bolova u leđima ( hvala Ksenija!). Ali ono što me još više iznenadilo je to da su oni “nepotrebni obrasci”, one emocije koje su mi neprestano dolazile i stvarale brigu, one su naprosto nestale. Ono što je divno u svemu tome je to, da svi ti događaji koji su me emotivno izjedali (oni su i dalje tu jer pamćenje ne možemo izbrisati) njih više nema, nema onih starih emocija prema njima, sada na njih gledam kao dio prošlosti i koji kao da su se dogodili nekome drugome…..i stoga tretman Theta iscjeljenja je zaista iscjeljujući i hvala ti Ksenija na tome!!!!…

 

Ivana, 40 

Skrivanje od duhovnosti je jednako out kao i predano praćenje New Age literature. Za početak je bitno shvatiti da Thetahealing nije još jedno od obećanja da da će sve biti OK ako pročitamo knjigu i uplatimo seminar. Thetahealing ne tvrdi ništa, nego pomaže u jednom: pronaći sve odgovore u sebi uz vrlo jednostavan Theta-alat koji zapravo svi imamo u sebi ako se usredotočimo. U našim brzopletim životima svjesno živimo svega 300 mjeseci (vrlo jednostavna matematika; od prosječnih 1000 mjeseci života jednu trečinu provedemo spavajući, a drugu obavljajući rutinske radnje, poput tuširanja ili kupovine). Ako tvrdimo da smo bića koja su uznapredovala; znamo govoriti strane jezike, letimo nebom, umreženi smo internetom, onda je vrijeme da si damo priliku da tih 300 mjeseci svjesnosti “odradimo” u svoju korist. Meni osobno je Thetahealing pomoglo upravo u tome. Zastati i pronaći odgovor u sebi. Budimo iskreni, ako potražimo, naći ćemo ga. Do sada je to moje biće koje sam godinama skrivala iz straha da mi se nešto ne dogodi ako progovori, bilo u pravu… Hvala ti Ksenija…

 

Ana Muhar, 28, novinarka 

Za mog supruga i mene tecaj Thete je iskustvo beskrajne radosti. Radosti da svaki dan radite na sebi, svojim najmilijima… te biti zahvalan sto ste dio te ciste ljubavi! Za mene je Theta iscjeljivanje alat koji me uci da svaki dan stanem i osjetim zivotnu radost! Hvala svima a pogotovo predivnom bicu Kseniji sto postoji! Pusa od nas!

 

Maja S

Draga Ksenija- Srce veli DA……..DA ! T H E T A I S C J E LJ I V A NJ E ! HVALA TI!

 

Kate R. 

Seminar je pohodila skoro cijela moja obitelj. Svatko je došao tog popodneva s nekim svojim filmom u glavi, puni očekivanja, neizvjesnosti, strahova… Nakon sat vremena, svi smo se družili, smijali ponajviše. U tom tonu prošao je cijeli seminar. Naravno, radili smo punom-parom, bili umorni, ali sretni, zadovoljni i svoji. Bilo nam je lijepo i još štošta mogu ja navesti, ali osjećaje je teško opisati, ono što smo osjetili i ponijeli u sebi su dragulji, ljudi moji, čisti dragulji. Ljubimo te, učiteljice.

 

Renata T.dipl ing 

Od 17.- 19.12.2010. pohađala sam THETAHEALING BASIC DNA. Budući da sam nekada bila praktikantica autogenog treninga, transcendentalne meditacije, REIKI-ja (1.i 2.stupanj) i Breuss-ove metode, pretpostavljala sam da će i to biti nešto slično… Ipak sam se oduševila!  Ta metoda, tehnika, ili možda bi se moglo nazvati “način života”, “pristup životu” – zaista mi je prekrasno otkriće! Najsveobuhvatnije, najpristupačnije, prirodno, jednostavno, primjenjivo na sve životne situacije, a istovremeno najmoćnije od svega što sam dosad u svojim istraživanjima iskusila. Bruno Šimleša u svojoj Školi života piše: “Tražite dubinu u očima, osmijeh na licu i ispunjenost u srcu i našli ste izvrsnog učitelja koji će vas usmjeravati, koji će u vama pobuditi ljubav prema sebi, koji će vas inspirirati i podizati, koji će vam dati alate (a ne rješavati stvari umjesto vas)…” Mi smo sve to našli kod naše divne učiteljice. Hvala joj!

 

Mirjana Čakara, profesor

Ksenijin seminar Theta iscjeljivanja je bio nešto jako, jako toplo. Iako sam iz Dalmacije došla u Zagreb gdje me dočekao snijeg bilo je snažno i jako toplo, ne samo izvana nego i iznutra, pri tom ne mislim na samu prostoriju nego unutar ljudi. U početku uđeš zbunjen i s nevjericom a na kraju si još zbunjeniji i u još većoj nevjerici koliko ti je dobro i veselo i nemožeš vjerovati sebi kako to nisi našao i ranije, a bilo je u tebi. Jako puno se nauči o sebi i to samo dobro i najbolje a onda su oko tebe ljudi s kojima to možeš i podijeliti. Seminar nije samo to nego je i početak jednog velikog posla koji radiš svaki dan cijeli dan. Na seminaru dobiješ osnove uz puno ljubavi kako svaki dan pomoći sebi i drugima. Meni je zbunjujuće jer je toliko puno svega, a sve je u meni samo moram potražiti i VIDJETI. Lagani dio je bilo povjerovati, onaj teži dio je vidjeti. Meni je bilo predivno jer sam dobila jako puno osjećaja i saznanja. S ljubavi i veseljem.

 

Stella L, dr. veterine