bigstock-Digital-blue-image-of-DNA-mole-990ljub

10 May Osnovni DNK seminar 24.-26.3.2017.

Ovaj će Vas seminar upoznati sa Theta tehnikom iscjeljivanja. Naučit ćete kako brzo postići theta stanje svijesti. Kako se povezati sa Stvoriteljem, Najvišom Svijesti, Izvorom te kako trenutno mijenjati svoju stvarnost u skladu sa svojim najvišim dobrom. Kako iscijeliti svoje traume kako promijeniti misli, vjerovanja i osjećaje vezane za njih.
Polaznici će naučiti prepoznati svoja ograničavajuća vjerovanja i vjerovanja drugih te ih kroz vježbu promijeniti i nadomjestiti pozitivnim vjerovanjima ili osjećajima.
Gotovo trenutno ćete razotkriti sisteme vjerovanja, koje bi tradicionalna psihoterapija otkrivala dugim procesom terapija i razgovora.
Bit ovog seminara je savladavanje tehnike koja Vam omogućava da promijenite obrasce naučene u ranom djetinjstvu, obrasce koji su podržani našim podsvjesnim, genetskim vjerovanjima koja smo naslijedili, povijesnim vjerovanjima koje često nazivamo i kolektivna svijest i dublja genetska sjećanja, kao i sjećanja iz prošlih života. Spoznat ćete i najdublja vjerovanja naše duše te time osvijestiti tko vi uistinu jeste.
Osim toga naučit ćete kao otvoriti sve Vaše intuitivne i energetske centre, koristiti Vašu prirodnu sposobnost komunikacije sa Stvoriteljem, kako raditi sa duhovnim vođama i anđelima čuvarima, uvesti manifestiranje u svoj život, naučiti čitati budućnost, naučiti intuitivno očitavati tijelo i organe, uravnotežiti hormone, očistit organizam od štetnih zračenja i toksina, naučiti kako privući srodnu dušu u svoj život, očistiti auru i tijelo od neskladnih energija, entiteta ili implatanata, upoznati ćemo razne Nivoe Postojanja, savladati tehniku pojedinačnog i grupnog iscjeljivanja te iscjeljivanja na daljinu.
Seminar traje tri dana. Počinje u petak od 17.30 – 21:00. Te subotu i nedjelju od 09:00-16:00.
Cijena seminara je 288 Eur – protuvrijednosti u kunama.
Svakom sudioniku seminara uručit će se priručnik i Viannina knjiga “Theta iscjeljivanje”.

Prijavi se