nebo3

01 Dec Odnosi prema svijetu

Preduvijeti: Osnovni i Napredni DNK, Intuitivna anatomija ili  Osnovni i Napredni učiteljski.
Ovaj seminar je fokusiran na specifične kulture i vjerovanja kako bi iscijelili odnose prema rasama, religijama i ljudima, bilo da su uzroci animoziteta u ovom ili prošlim životima. Jednom kada ta vjerovanja izađu na svijetlo dana, stoljećima skrivena mržnja i ljutnja biti će iscijeljena. To će pomoći polaznicima da prihvate i prigrle ljude i kulture svijeta istinskom bezuvjetnom ljubavlju.
Pažnju polažemo na predrasude prema zemljama, narodima prema njihovim vjerovanjima i običajima. Polaznici će raditi na vjerovanjima kako bi pronašli i otpustili negativne osjećaje i programe koje imaju prema drugim kulturama i ljudima, prema religijama, rasama, zanimanjima, spolu, izgledu, opredjeljenju.
Svijet je danas postao malo mjesto. Sve više imamo doticaja i kontakata sa drugim kulturama. Upravo zbog toga važno je razumjeti i očistiti se od stoljetnih predrasuda i strahova koji se nalaze u našoj kolektivnoj svijesti, našim stanicama, u DNK. Polaznici će biti iznenađeni količinom negativne energije vjerovanja naše podsvijesti, osjećaja i emocija koje otkrivamo tokom rada. Često su to genetska vjerovanja povezana sa strahom, mržnjom i ljutnjom kako prema vlastitoj zemlji i ljudima, tako i prema drugim zemljama i narodima. Često nismo ni svjesni koliko nas naša podsvijest blokira. Ovaj seminar moćan je alat za otklanjanje unutrašnjih i vanjskih konflikata sa sobom i drugima
Prema mnogim svjedočanstvima polaznika ovo je možda jedan od seminara koji će vam omogućiti čudesne promjene.
Seminar traje 5 dana, od 9-16 sati

Cijena 531 Eur – protuvrijednost u kunama
Sudionicima će se uručiti priručnik za rad.

Prijavi se