bigstock-Concept-of-biochemistry-with-d-104316098

03 Apr Napredni DNK 7.-9.4.2017.

Preduvjeti: Osnovni DNK.

Na seminaru ćete proširiti znanja “Osnovnog DNK” seminara te otkloniti eventualne blokade ulaska u duboko Theta stanje svijesti kako bi mogli jačati sposobnost povezivanja sa Svime što jest. Spoznat ćete kako razlikovati povezanost sa Stvoriteljem od povezivanja s našim višim Jastvom, anđelima čuvarima ili našim duhovnim vođama.
Na seminaru ćete detaljnije upoznati nivoe postojanja i njihov utjecaj na naš život. Naučit ćete kako se osloboditi starih zavjeta, ugovora, sporazuma koji nas vežu i sputavaju u našim svakodnevnim aktivnostima.
Podučit ćemo Vas vjerovanjima, znanjima i osjećajima, za koja do sada možda niste znali te ćemo instalirati preko 900 novih programa koja će unijeti životnu radost i cjelovitost u vaš svakodnevni život.
Produbit ćemo rad na vjerovanjima te otkriti i otkloniti sva ona koja su Vas uvijek blokirala kad ste se nalazili tik do cilja.
Naučit ćete kako ubrzati ili usporiti vrijeme, očistiti se od neželjenih emotivnih stanja, strahova, osloboditi se predrasuda, trauma, starih stresnih sjećanja i zlostavljanja.
Kontaktirat ćete svoje pretke i dobiti odgovore na neka pitanja od njih.
Naučit ćete iscijeliti fetalna sjećanja koja su često uzrok dubokog osjećaja neprihvaćenosti ili nevoljenosti. Prepoznat ćete i znati kako iscijeliti slomljenu dušu i srce.
Naučit ćete kako očistiti vaš dom od energija niskih vibracija te kako komunicirati s biljnim i životinjskim svijetom.
Konačno naučit ćete kako stvoriti život kakav Vi želite, osjetit ćete da je Vaš život u Vašim rukama, Vi postajete stvaratelj vlastite realnosti…
Tečaj traje tri dana, od petka u 17.30-21.00, te subotu i nedjelju od 09:00-16.00
Cijena je 351 EUR – protuvrijednosti u kunama. Za one koji žele ponoviti seminar cijena je 200 EUR.
Svakom sudioniku seminara uručit će se skripta i Viannina knjiga “Napredno iscjeljivanje”. Prijave su obavezne. :)

Prijavi se