www_bigstock-Casual-Girl-Relaxes-Doing-Stre-91605422

01 Apr Game of Life

Preduvjeti: Osnovni i Napredni DNK, a ovaj je seminar preduvjet za DNK4.

Učinite kvantni skok u svom poslovnom uspjehu. Povećajte svoju učinkovitost i zaigrajte ležerno, uspješno i radosno svoju igru života.

Mnogi žive život prepun teškoća, uspona, padova, sazdan od nedaća, pritisaka i borbi. Ovaj će vam seminar pokazati da tako ne mora biti. Kako život pretvoriti u radost, kako ispuniti svoje kreativne potencijale i postići poslovni uspjeh. Kako postati uravnotežen ispunjen i uspješan igrač u igri života.
Ovaj seminar nudi puno praktičnog rada na vjerovanjima, otpuštanju ograničavajućih obaveza i vezanosti prema roditeljima, iscjeljivanje trauma iz prošlosti koje sprječavaju naš životni rast. Kako se nositi sa pritiscima na poslu, kako se osjećati prihvaćeno, kako djelovati i razvijati posao na željeni način. Kako izaći iz “udobne zone” i postići uspjeh, te još mnogo praktičnog rada za kreiranje uspjeha i obilja.
Uz Viannu, kokreator seminara je Hiroyuki Miyazaki (Hiro), predstavnik Thetahealinga za Japan. On je u dvije godine uspio znatno proširiti Thetahealing u Japanu i učiniti ga najpriznatijom metodom iscjeljivanja.
Hiro je prije toga 17 godina radio kao voditelj projekata u financijskom svijetu te se već tad iskazao kao vrsni menadžer u multikulturalnim sredinama.
Spoznao je da je uspješnost u poslu povezana sa bremenom naših ograničavajućih vjerovanja te da se kroz primjenu Thetahealinga vrlo konkretno djeluje na individualne sposobnosti, a samim time i na individualni i kolektivni uspjeh.

Seminar traje tri dana, u petak od 16 – 21 sat, te subotu i nedjelju od 9 -16.

Cijena je 351 EUR, protuvrijednost u kunama.

Prijave su obavezne. :)

Prijavi se