bigstock-Biochemistry-background-concep-102654770

02 Dec Duhovna veza i promjene DNK

Kako su znanstvena istraživanja do sada dokazala, naša DNK u njenom pozantom obliku dvostruke zavojnice, sadrži genetske kodove za našu fizičku i emotivnu evoluciju. Zapadna znanost još uvijek mora otkriti činjenicu da naša DNK ima puno veću svrhu nego da jednostavno služi samo kao nacrt za izgradnju našeg tijela.

Genom projekt dekodirao je otprilike 10% od ukupne fizičke DNK koje posjedujemo. Ostalih 90% označeno je “smećem”, što bi dalo zaključiti da je nepotrebno i da nema svrhu. No činjenice nam govore da je ljudsko tijelo vrlo učinkovito, te da ako nešto nije potrebno ljudskom tijelo to jednostavno s vremenom atrofira i evoluira iz postojanja već nakon nekoliko generacija.
Ako je 90% naše DNK “smeće”, zašto ga još uvijek imamo? Da li je priroda u svemu pametna osim u slučaju DNK?
Ova takozvana “otpadna DNK” u naši tijelima sadrži našu povijest od kada smo prvi puta inkarnirani na ovoj planeti, mnogo života prije ovoga. To je mjesto gdje je zapisan zapisnik naše duše. Naša DNK je nazvana našom živom knjižnicom upravo zbog bogatstva informacija pohranjenih u njoj.
Postoji deset dodatnih zavojnica DNK, ili pet duplih zavojnica DNK, koje su odspojene ili deaktivirane eonima prije. Moderna znanost ih mora otkriti, iako su vidjeli njihove sjene pod svojim elektronskim mikroskopima. Zovu ih “sjena od DNK”. Sa aktiviranih 12 zavojnica DNK, imali bi viši pristup informacijama pohranjenima u njoj do deset puta.
Ove dodatne niti obuhvaćaju sljedeća područja vašeg života:
– Priključak s Bogom / Vrhovnim Stvoriteljem;
– Unutarnja vizija, primanje poruka od duhovnog vodstva;
– Komunikacija, i fizički i duhovno;
– Ljubav, ljudska i božanska;
– Fizičko tijelo;
– Životna energija (chi) i osobna volja;

Znakovi duhovnog napredka
Žeđ za čistom vodom: Nove međustanične elektromagnetske veze u vašem tijelu prirodno će vas potaknuti da pijete više vode. To će rezultirati time da ćete očistiti svoje tijelo od toksina. Vaše će tijelo raditi sa povećanim brojem elektromagnetskih veza i treba biti pravilo hidratizirano kako bi se osigurala jasna, snažna komunikacija između vas i vašeg duhovnog vodiča.
Glad za čistom hranom: Vaša glad za hranom će težiti prema hrani koja je što više čista i ima što veći prehrambeni sadržaj, kao što su organska i sirova hrana. Ovaj proces će biti bez napora, gotovo automatski.

Bolje zdravlje: Imati ćete čišću, jaču vezu sa svojim tijelom i imati ćete sposobnost komunikacije sa svojom DNK i mogućnost njenog reprogramiranja. U konačnici, kako ćete promijeniti svoje navike jela i pića koji će sadržavati zdraviji izbor, vaše će tijelo odgovoriti s vašim boljim zdravljem.
Unutarnji mir.
Veća energija: povećan broj elektromagnetskih veza unutar vašeg tijela će poboljšati prirodni protok energije kroz sve vaše fizičke sustave.

Sa svakom dodatnom zavojnicom DNK, bliži smo Postanku.
Savršena veza sa Postankom. Veliko duhovno vodstvo: Aktivacija svake dodatne DNK zavojnice je ponovno povezivanje sa našim istinskim Božanskim Jastvom.
Povezanost sa svim živim bićima: Životinje prirodni duhovi i Gaia osobno.
Priključak na druge dimenzije: Biti ćete u mogućnosti s lakoćom se povezati na više dimenzije duhovne mudrosti. Vi ste multidimenzionalno biće, koje obitava u više dimenzija od ove – treće.