bigstock-Children-running-on-the-beach--79103224

01 Dec Djeca duge 11.-14.5.2017.

Preduvjet: – za odrasle polaznike – Osnovni DNK.

Više nego ikad naše je vrijeme blagoslovljeno djecom duge, indigo djecom, kristalnom djecom, tinejdžerima, mladim ljudima koji su vrlo intuitivni mali individualci. Oni nose sjećanja prošlih života i vremena, za svoje odrastanje trebaju bezuvjetnu ljubav i puno strpljenja. Oni su čudesne duše koje nude novu mudrost, imaju sposobnost promijeniti svijet oko sebe. Oni su osjetljivi, milosrdni, duboko svjesni svojih i tuđih osjećaja. Indigo djeca najavljuju dolazak novog doba no mogu biti podložna i raznim negativnim utjecajima. Došlo je vrijeme da im se pristupa kao Djeci Duge.

Ovaj seminar napravljen je za njih, njihove roditelje, skrbnike i učitelje, za sve koji se osjećaju kao Djeca duge ili žele pojačati svoje intuitivne sposobnosti. Ovim čudesnim programom obogatiti ćemo i osnažiti spiritualni rast, u sigurnom okruženju, ispunjenom ljubavlju, kako bi se otkrili i razvili skriveni talenti.
Iskusiti ćete avanturu povezivanja sa Stvoriteljem, Izvorom, najvišom svijesti, upoznati široki spektar iscjeljujućih tehnika, rad na vjerovanjima te kako stvoriti pozitivne osjećaje. Kako raditi empatijska očitavanja predmeta, iscjeljenja tijela i duša, meditacije kroz vodstvo, očitavanja budućnosti, komunikaciju sa vodičima i duhovnim čuvarima.
Kroz sedam nivoa postojanja polaznici će naučiti kako komunicirati sa anđelima i biljkama, životinjama; kako iscjeljivati pomoću kristala, upoznati će ritualno bubnjanje i totemske životinje, kako razviti vlastitu telekinezu i kako iscjeljivati auru. Cijena je 342 Eur – protuvrijednost u Kn
Sudionicima će se uručiti detaljni priručnik.

Prijavi se